Bemutatkozás

2004-ben alakult közhasznú társaság, mely a római katolikus egyházközség létesítményeiben és sportolásra alkalmas területein szervezi, anyagi lehetőségeivel finanszírozza fiatalok, családok kulturált szabadidős, sporttevékenységét. Ehhez az anyagi támogatást pályázatokkal, hívek adományainak felajánlásával és 2006 óta az SZJA 1%-nak fogadásával biztosítjuk.
A Turner Ferenc Alapítvány adószáma: 18705339-1-13

Tanítási időben kedden és pénteken délután jönnek össze a fiatalok, szabadidejüket játékkal, sportolással, beszélgetéssel töltik egymással, közösségben. Kirándulások, biciklitúrák színesítik a programokat. Nyáron egy hetes napközis tábor segít a sok szabadidő tartalmas eltöltésében. Érdekes előadások, filmvetítések is segítik a közösség formálását. Volt a fiataloknak egy több héten át tartó előadássorozat, melyeken foglalkozásokat mutattak be, így segítve őket a továbbtanulás irányában. Megismerkedhettek a virágkötészettel, a gyógyszerészettel, a mérnöki pályával, a szociális segítő munkával…

Néhány éve Monor Város Önkormányzatának pályázatai és 2011 óta az Európai Uniós pályázatok komoly segítséget adnak a nagyobb rendezvényekhez (,,Adventi gyertyaláng”  ,,Családok gyermeknapjai”)
A Turner Ferenc Alapítvány eredményes tevékenységéhez továbbra is számít a hívek segítésére, a rendezvényeken való részvételre és anyagi támogatásukra, személyi jövedelemadójuk 1% -ának felajánlására.
Köszönjük az eddigi tevékenységükben való részvételt és az anyagi támogatást.

Továbbra is nagyon nagy köszönettel és szívesen fogadjuk a felajánlásokat. Anyagi felajánlást a templom kijáratánál elhelyezett csekkeken lehet befizetni, vagy a következő számlaszámra küldhetnek 11742056-20053732

Az adó 1%-ot ismét tudjuk fogadni: 18705339-1-13

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindazoknak a támogatását, akik anyagi (felajánlások, 1%, stb.), vagy bármilyen más módon támogatták az Alapítvány munkáját! Isten fizesse meg!