József, az álmok királya

2016. november 27-én vasárnap 17 órakor másodszor került előadásra a „ József, az álmok királya” című zenés színdarab a Turner Ferenc Alapítvány rendezésében a monori Művelődési Házban.

Az első előadás 2016. júniusában volt és a rendezvény sikere bíztatott minket arra, hogy másodszor is bemutassuk a színdarabot. A siker most sem maradt el, ugyanis teltházas előadásunk volt.

A monori Római Katolikus Egyházközség fiataljai már rég vágytak arra, hogy egy bibliai történetet színpadon előadhassanak – a karácsonyi pásztorjátékon és a húsvéti passión túl – és a Turner Ferenc Alapítvány ebben nyújtott segítséget nekik.  A munkálatokba három hitoktató segítette a fitatalok munkáját.

Tavasszal és most is rengeteg próba előzte meg az előadást. Ezeken az alkalmakon több, mint harminc fiatal ( a nyolc éves kisiskolástól a huszonhat éves egyetemistáig) vett részt. Közülük sokan nagyon tehetségesek, gyönyörűen énekelnek és ezt nem féltek megmutatni. A rengeteg munka mindig fegyelmezetten zajlott, sokat nevettünk is közben.

Úgy hiszem, sok örömöt adtunk azoknak az embereknek, akik eljöttek megnézni és sikerült az adventre is közösen ráhangolódnunk.

picture1Köszönjük mindazoknak akik bármilyen módon hozzájárultak előadásunk sikeréhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.